Pages

Sunday, June 24, 2012

Leopard


  
Animal State | Leopard | Leopards are agile and stealthy predator. Males are about 30% larger than females with a weight of 30-91 kg (66-200 pounds), compared to 23 to 60 kg (51 to 130 pounds) for women. The subspecies of leopards tiny as a whole, the Arabian leopard (P. p. Nimr), from the deserts of the Middle East, with adult females of this race with a weight under 17 kg (37 lb). Other major means by which males can weigh up to 91 kg (200 lb), the Sri Lankan leopard (P. p. Kotiya) and the Anatolian leopard (P. p. Tulliana). These leopards are more likely in areas that tigers and lions are missing and so are the leopard atop the food chain, without restriction of prey big contest, the largest leopard checked 96.5 kg (213 lb) weighed. The leopard, the body is relatively long, and its legs are short. Leopards show a large diversity in coat color and rosette. Your roses are circular in East Africa but tend to be square in southern African and Asian populations increased. Their coat tends to be paler yellow and cream desert to the population, more gray in cold climates, and a darker shade of gold in the rain forest habitats.


Leopards are sometimes found with two other big cats, the cheetah, with which they are able to coexist in Africa, and the Jaguar, a Neotropical species that are not naturally coexist with confused. However, the pattern of spots are in every sense: the cheetah has some black spots simple, uniformly distributed, the Jaguar has spots inside the rosettes polygonal, while the leopard is usually round, smaller than the rosettes the jaguar. The cheetah is built has longer legs and thinner than the building look slimmer and taller, but less powerful than the leopard. The Jaguar is built like a leopard, but is generally larger and has a muscular, bulky appearance. In ancient times, a leopard was believed to be a hybrid between a lion and a panther, as evidenced by its name, a Greek connection λέων leon (lion) and πάρδος pardos (male panther) will. The Greek word is a Sanskrit word पृदाकु pṛdāku (snake, tiger, panther) and is probably used by a Mediterranean language, such as Egypt.


Black Panther refers to leopards with the gene that melanin is not uncommon in tropical forest habitats. The generic component of modern scientific name, Panthera Pardus, comes from Latin via Greek πάνθηρ (Panther). Leopards have the largest distribution of any wild cat, occurring largely in Eastern and Central Africa, although populations show a downward trend and are fragmented outside of Africa south of Sahara. In sub-Saharan Africa, the species is still numerous and even thriving in marginal habitats disappeared, where other large cats. Leopards live mainly in grasslands, forests and riparian forestsLeopards are elusive, solitary and mainly nocturnal. 


Activity levels vary with the type of habitat and prey they hunt. Radio-tracking and scat analysis in West Africa showed that rainforest leopards are more likely day and twilight. Forest leopards are also specialized in prey selection and exhibit seasonal differences in activity patterns. Leopards are known for their climbing ability was known and observed resting on tree branches during the day, take their prey on trees and hang it there, and down trees head first. Depending on the region, leopards may mate all year. Cubs are usually born in a litter of 2-4 young. 


Friday, June 22, 2012

Giraffe

  
Animal State | Giraffe | The giraffe has the name of the first of his famous Arabic Zarafa , perhaps by some African language name translates as "fast-walkerIt 's also possible that the word derives from the name of the Italian form of animal giraffe Geri Somali born in 1590. The modern English developed around 1600 by French Giraffe. The species name camelopardalis is a Latin word. The giraffe is one of the two living species of the family Giraffidae, the other is the okapi. From here, the giraffe have evolved and often, about 7 million years ago, came into Africa. Climate change caused the extinction of giraffes Asians, Africans and those who survived and radiated into several new species.The giraffe is one of the many species described by Carl Linnaeus in 1758 first. In the 19th century, Jean-Baptiste Lamarck believed that the long neck of the giraffe is an "acquired characteristic" as a couple of generations of ancestral giraffes developed tried to reach the leaves on the trees. This theory was rejected, and scientists now believe that the neck of the giraffe born through natural selection that Darwin ancestral giraffes with long necks and therefore had a better competitive advantage that allows them to reproduce and pass on their genes .


Adult giraffes standing 5-6 meters (16-20 feet) high, with males larger than females. The average weight is 1,600 kg (3,500 pounds) for adult males and 830 kg (1,800 pounds) for an adult female. Despite its long neck and legs, the giraffe's body is relatively short. Giraffes see in color and senses of smell and hearing are acute. Prehensile tongue of the giraffe is about 50 cm (20 inches) long. The giraffe is prehensile upper lip and useful when the forage. Everyone has a layer model of the giraffe only. The skin of a giraffe is mostly gray. Along the neck has a mane made of short, erect hairs on the 1 m (3.3 ft) long tail ends in a tuft of dark hair and is used as a defense against insects Giraffes usually inhabit savannas, grasslands and open forests. The giraffe of Angola is in desert environments giraffes browse on the branches of trees, preferring trees of the genus Acacia, Commiphora and Terminalia, which are important sources of calcium and protein to maintain the growth rate of the giraffe. 


A giraffe eats about 34 kilograms (75 pounds) of leaves in the days when stressed, giraffes may chew bark of the branches. Although herbivores, the giraffe has been known to visit the meat of dead dry bones and licking During the rainy season, food is abundant and giraffes are more common, and during the dry season, they congregate around the remaining trees and evergreen shrubs. S is common giraffe saliva while feeding. Human beings have interacted with the giraffes for millennia. The Bushmen of South Africa have dances of medicine called an animal, the giraffe dance is performed to treat disorders of the head. How did the giraffe get its height has been the subject of African folk tales, including one that says that the giraffe stretches east to eat too many magic herbs. The giraffes have been represented in art throughout the African continent, including the Kiffians, Egypt and Meroe NubiansThe Kiffian were responsible for an engraving in stone size of two giraffes is called the "world's largest rock art of petroglyphs. " The Egyptians gave the giraffe has its own glyph, called "Mr." in Ancient Egypt and "Emmy" in subsequent periods. They also kept as pets giraffes and shipped across the Mediterranean.


The giraffe is one of the many animals collected and displayed by the Romans. With the fall of the Roman Empire, housing giraffes in Europe declined. During the Middle Ages, the giraffes were only known to Europeans through contact with the Arabs, who revered the giraffe for its peculiarity. In 1414, a giraffe was sent to Bengal from Malindi. The giraffe is a giraffe has Medici Lorenzo de 'Medici in 1486. A sense, the giraffe has been extensively memorabilia or "giraffanalia". Giraffes still have a presence in modern culture. Dali believed that the giraffe is a symbol of masculinity, and a giraffe on fire was a "masculine cosmic apocalyptic monster." Several books for children offer the giraffe, including David A. Ufer The Giraffe who was afraid of heights, Giles Andreae giraffes can not dance and Roald Dahl The Giraffe and the Pelly and Me Giraffes have also appeared in animated films, as minor characters in The Lion King and Dumbo and more important roles in Wild and Madagascar movies. Sophie the Giraffe teether was a popular since 1961. Another famous giraffe is the imagination of Toys "R" Us mascot Geoffrey the Giraffe. The giraffe is the national animal of Tanzania The giraffe was also used for experiments and scientific discovery. Scientists have examined the properties of the skin during the development of the giraffe suits for astronauts and fighter pilots. Computer scientists have modeled the coat patterns of several subspecies of reaction-diffusion through the mechanisms of the constellation of the Giraffe, introduced in the seventeenth century, represents a giraffe.

Eagle

 

Animal State | Eagle | Eagles are large birds of prey and is powerful, with a heavy head and beak. Even the smallest eagles, like the eagle (which is comparable in size to a buzzard or red-tailed hawk), the wings are relatively longer and more uniformly broad and more direct, faster flight. Species listed as eagles vary in size from South Nicobar Serpent Eagle, 450 g (1 lb) and 40 cm (16 inches) to 6.7 kg (14.7 lbs) Sun Eagle Steller and 100 cm (39 inches) Filipino Eagle. Like all birds of prey, eagles have very large beaks hooks to tear the flesh of their prey, strong muscular legs and strong claws. The female of all known species of eagles are larger than males Eagles usually build their nests, called nests in tall trees or on cliffs.

 
Among the eagles are among the largest birds of prey: some of the condors and vultures of the Old World are bigger. Four species of Steller - Sea Eagle East Asia, South and Central American Harpy Eagle, the Philippine Eagle and Wedge-tailed Eagle of Australia - can reach one meter in length. The The size of both the Philippine eagle, the harpy eagle, and rarely more than two meters, increasing maneuverability through the forest where they live and the wedge-tailed eagle is relatively light, with an average mass of 3.466 g (7, 63 lbs) . [Citation needed] The Harpy Eagle and Wedge-tailed eagle is also shorter, measuring 89-100 cm and 80-104, respectively Steller's Sea Eagle is usually between 85-94 centimeters (33-37 inches). The modern English name of the bird is derived from the Latin word aigle eagle from the French. 


The Greek word can be a little old. The Albanian word for eagle is "shqiponje" comes from "Shqipe" root, meaning "eagle". In Britain before 1678, Eagle referred specifically the golden eagle, with other native species, the white-tailed eagle, being known as the Erne. The modern name "Golden Eagle" for Aquila chrysaetos was introduced by the naturalist John Ray. The Moche people of ancient Peru worshiped animals and often depicted eagles in their art. Despite these modern and historic Native American practices of giving eagle feathers to non-Indians and members of other tribes that have been deemed worthy, current United States eagle feather law stipulates that only individuals of certifiable Native American ancestry enrolled in a federally recognized tribe are legally authorized to obtain eagle feathers for religious or spiritual. The eagle is also the patron saint of animals of Zeus.

Zebra

 

Animal State | Zebra | Zebra horses ran from the Old World in the last 4 million years. Grevy's zebras (and perhaps even mountain zebras) are means by burros and donkeys on a separate line of the other zebras lineages.This either scratched horses that developed more than once, or that the common ancestor of zebras and donkeys were striped zebras, and only kept the strips. The animals had robust zebra-like bodies and short, narrow skull, as the donkey. Grevy's zebra also has a skull of a donkey, like. The Hagerman horse is also known as zebra zebra or Hagerman America. The Grevy's zebra is much larger, while the mountain zebra is a bit smaller. It has been assumed that animals were white zebra with black stripes, with some zebras have white belly.  Like horses, zebras walk, trot, trot and canter. When chased, a zebra zig-zag back and forth, making it difficult for thieves. When cornered the zebra rebel and kick or bite its attacker. Zebras have excellent eyesight.


Zebras have excellent hearing, and tend to have large, rounded ears than horses. How to convert to horses and other hoofed animals, a zebra, ears almost every direction. In addition to vision and hearing, zebras have an acute sense of smell and taste. Like most members of the family of horses, zebras are very social. The zebras and mountain zebras live in groups known as "harem", consisting of one stallion with up to six mares and their foals. If you pack of hyenas or wild dogs, a zebra group hug the foal in the middle attack, as the horse tries to stop them. Unlike other species of zebra, Grevy's zebras do not have permanent social bonds. A group of these zebras rarely stays together for more than a few months. Like the other two species, zebras, are organizing bachelor male zebras in groups. Like horses, zebras sleep standing and only sleep when neighbors are close by to warn them of predators. Zebras communicate with each other with sharp barks and whinnying. Grevy's zebras make mule, as Bray. A zebra's ears signify its mood. If the zebra is cast in a calm, pleasant, or standing up to their ears. 


If a predator is detected or is detected, it is a zebra bark (or screaming) out loud. Zebras feed almost exclusively on grass, but sometimes can eat shrubs, herbs, twigs, leaves and bark. Female zebras mature earlier than boys, and a mare may have her first baby at age three. Like horses, zebras are able to stand, walk and suckle shortly after birth. A zebra foal is brown and black instead of black and white birth cases. Plains and mountain zebra foals are protected by their mothers as well as the head stallion and other mares in their group. Grevy's zebra foals have only their mother as a normal protective, since, as noted above, Grevy's zebra groups often dissolve after a few months. Attempts have been made to train zebras for riding since they have better resistance to diseases that African horses. In England, the zoological collector Lord Rothschild frequently used zebras drag to a car. In 1907, Rosendo Ribeiro used, the first doctor in Nairobi, Kenya, a horse, zebra for house calls. 


Captain Horace Hayes, in comparison with "Points of the Horse" (circa 1893), the usefulness of the different species of zebra. Zebras are saying to the theme of African folk tales, which, as the wounds received. Zebra is a popular theme in art. Zebra stripes are also a popular style for furniture, carpets and fashion. Zebras are also used as mascots and symbols of products and companies, especially Zebra Technologies and Fruit Stripes gum. Zebras are on the crest of Botswana.

Cheetah

 

Animal State | Cheetah | The genus name, Acinonyx, means "no-move-claw" in Greek, while the species name, jubatus, means "sleeves" in Latin, a reference to the mane found in cheetah cubs. Cheetah has unusually low genetic variability. The small of a number of sperm motility is accompanied, and scourges deformed skin grafts between unrelated cheetahs illustrate the former point, there is no rejection of the donor skin. Recent research has placed the last common ancestor of all existing populations, such as living in Asia 11 million years, which may lead to a review and improvement of existing ideas about cheetah evolution. Now endangered species include Acinonyx pardinensis (Pliocene), much higher than modern cheetahs and found in Europe, India and China, Acinonyx intermedius (mid-Pleistocene), found in the same area. Gone like Miracinonyx was extremely cheetah, as demonstrated, but recent DNA analysis shows that Miracinonyx inexpectatus, Miracinonyx Studer, and Miracinonyx Truman (early to late Pleistocene) found in North America and as a "North American cheetah" are not true cheetahs, instead that close relatives of the Cougar. Cheetah chest is deep and its waist is narrow. Coarse hair is short, the cheetah tan with round black spots measuring 2 to 3 cm (0.79 to 1.2 in), which allows for camouflage while hunting. The tail usually ends in a bushy white tuft. The cheetah has a small head with a big set of eyes.

Adult cheetah weighs 35 to 72 kg (77 to 160 lb). Cheetahs are 66-94 cm (26-37 inches) tall at the shoulder. Men tend to be slightly larger than females and have slightly bigger heads, but there are large differences in cheetah sizes and it is difficult to say men and women than appearance alone. Compared with a similar sized leopard, cheetah is generally shorter in content, but is longer tailed and higher (average is about 90 cm (35 inches), height), and thus seems much easier. Some cheetahs have merged a rare mutation model fur spotted large patches. Known as "king cheetah", previously thought to be a distinct subspecies, but in fact, African cheetahs, their model is the result of an unusual coat single recessive gene. "King Cheetah" was only seen in the wild a few times, but was raised in captivity. Cheetah paws have semi-retractable claws (known only in three other cat species: cat and fish Flathead Iriomote cat) is concerned, the additional support features in its high speed. 



Dewclaw itself is much shorter and straighter than other cats. Unlike true big cats Pantherinae subfamily, cheetahs can purr as it inspires, can not yell. The cheetah is still seen by some as less than stingrays. It is often mistaken for the leopard, cheetah has features such as the aforementioned long "break" strip lines running from the corners of the eyes to the mouth and spots that are not "rosettes". The slimmer the cheetah is also very different from the leopard. The cheetah is an endangered species. Once widely hunted for its fur, the cheetah now suffers more from loss of habitat and prey. The cheetah was formerly known as particularly primitive among the cats and have about 18 million years ago. There are more geographically isolated populations of cheetahs, all found in Africa and Southwest Asia. It is possible, though doubtful, that some cheetahs remain in India have also been several unconfirmed reports of Asiatic cheetahs in the Balochistan province of Pakistan, was discovered at least one dead animal The cheetah lives in areas with diameters land where prey is abundant. 


Cheetahs in the Serengeti study showed, women are unfaithful and often have other young men. Unlike some other cats, the cheetah is born with its characteristic spots. This gives them a mane or Mohawk-type appearance, this fur is shed as the cheetah grows older. It has been speculated that this ridge offers a cheetah cub the appearance of honey badger (ratel), to scare away potential aggressors. Cubs leave their mother between 13.20 clock months after birth. The cheetah has a unique, well-structured social order. About two years ago, the female siblings leave the group, and young men stay together for life.